Miss Beauty Noord-Holland - Amy Bleau

Amy Bleau

( Lid van team: Miss Beauty of Noord-Holland 2019 )

van totaal € 500 (3%)
Afgesloten

Welkom allemaal! Ik ben Amy Bleau uit Amsterdam en ik ben finalist van Miss Beauty Noord-Holland. Mijn doel als miss zijnde is om een verschil te maken in de maatschappij. Daarom vraag ik u vriendelijk om wat geld te doneren aan de LINDA foundation.

De LINDA foundation is bestemd voor gezinnen met kinderen onder de 18, die in financiële nood verkeren. De kinderen van deze gezinnen zijn vaak beperkt in hun opties en kunnen bijvoorbeeld niet sporten, trakteren of genieten van het kind zijn! Deze kinderen zijn niet verantwoordelijk voor deze problemen, maar lijden er wel onder.

Ik zou graag wat stress willen wegnemen bij de ouders, zodat de kinderen hier ook van kunnen meegenieten, en hun ouders weer zien lachen.

Elk gesponsord gezin ontvangt een doos met waardebonnen die hun in staat stellen om levensmiddelen te kopen waar iedereen recht op heeft. Minimaal 100% van uw donatie wordt gestoken in de gezinnen. Bedrijven zoals Intertoys, Hema, C&A zijn bereid om de bedragen op giftcards te verhogen!

Doneer nu, want armoede is niet eerlijk en ieder kind heeft recht op plezier zonder zorgen.

Samen maken wij het verschil!

 

MAAK BIJ DONATIE T/M  donderdag 9-5 20.00 KANS OP DE TEDDYBEER