Ik zeg NEE! tegen kinderarmoede

Celine Ke

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland )

van totaal € 500 (32%)
Afgesloten

Wie ben ik?

Ik ben Celine Ke, ik ben 19 jaar en ik woon in Goes. Ik studeer HBO-Toerisme management aan de hoge school NHTV in Breda. Ik dans met veel plezier op de dansschool MOVES! ook gelegen in Goes. #OneloveOneFamily

Respect, Gezondheid en Liefde zijn kernwaarden die ik heel belangrijk vind in het leven!

 

LINDA.foundation

Ik ben 1 van de 10 finaliste van Miss Beauty of Zeeland 2018 en dit jaar zetten wij ons in voor het goede doel: LINDA.foundation. De foundation helpt gezinnen die leven in armoede. Kinderen die bijvoorbeeld nooit op vakantie gaan, zich geen extra kleren kunnen permitteren of geen lid kunnen zijn van een sportvereniging. LINDA.foundation garandeert dat meer dan 100% van elke donatie ten goede komt aan gezinnen in financiële nood.

Het geld dat ik ophaal worden gezinnen in onze provinicie mee gesteund! Het geld blijft dus in eigen provincie en komt daar goed terecht.

 

Mijn streefbedrag van 500 euro!

Ik zet mij in voor LINDA.foundation omdat ik het ongelofelijk vind dat in zo'n welvarend land als Nederland, armoede überhaupt nog voor komt. Het lijkt me verschrikkelijk om in deze maatschappij op te groeien als kind met vele financiële tekorten, zeker als je daar geen invloed op hebt. Zelf, ben ik niet in armoede opgegroeid maar, helaas in Nederland 1 op de 9 kinderen dus wel!

Kinderarmoede is dus een kei harde realiteit, ik geef ze een helpende hand! Jullie ook?