Chanel Ebhulu - Finalist Miss Beauty of Zeeland

Chanel Ebhulu

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland 2020 )

van totaal € 500 (26%)
Nog te gaan

Hallo allemaal en welkom op mijn persoonlijke LINDA.foundation pagina!

Mijn naam is Chanel en ik ben finalist Miss Beauty of Zeeland 2020. Ik ben 24 jaar en woonachtig in Goes. Als finalist van Miss Beauty of Zeeland zet ik mij in voor het LINDA.foundation. Dit doe ik met veel plezier en liefde omdat ik weet dat alle kleine beetjes kunnen helpen. Help jij mee om ons doel te behalen? Doneer aan de rechterkant een bedrag naar keuze!

Meedoen aan de loterij?

Wilt u mee doen aan de loterij dat kan! Wanneer u een donatie maakt op mijn pagina doet u automatisch mee en zal er een lot gekoppeld worden aan uw naam.
€2,50 per lot 
€10 voor 5 loten

Vul uw juiste gegevens in bij het doneren zodat wij als finalisten u kunnen benaderen bij het winnen van een prijs. 

De trekking is 30 mei om 20:00 te zien op onze pagina door middel van een live stream!
https://www.facebook.com/Miss-Beauties-of-Zeeland-on-tour-Loting-2020-110772383886159/?tn-str=k*F

Neem een gok en wie weet wint u wel één van onze geweldige prijzen die gesponsord zijn door diverse bedrijven/personen. Dagelijks worden de prijzen bekend gemaakt op onze pagina (link hierboven). 

 

LINDA.foundation is een foundation die geld inzamelt voor gezinnen die in armoede leven. Ook in Nederland zijn er gezinnen die het financieel niet breed hebben. 1 op de 9 kinderen in Nederland leeft in armoede en deze kinderen kunnen niet net als ieder kind de 'normale' dingen doen.

De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 heeft de foundation al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze boodschappen kunnen doen, lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering of warme kleding tijdens de winter.