Chanel Ebhulu finalist Miss Beauty of Zeeland 2018 zet zich in voor LINDA.foundation

Chanel Ebhulu

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland )

van totaal € 500 (110%)
Afgesloten

''Ik weet hoe het is om in armoede te moeten leven'' 

Mijn naam is Chanel Ebhulu en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment woon ik samen, volg ik de studie pedagogiek op de Hz Universiteit of Applied Sciences en ben ik werkzaam op een zorgboerderij dat zich bevindt in Ouwerkerk. 

''Wij hebben het nu goed voor elkaar, maar dit was 14 jaar geleden anders''.

 

Rond het jaar 2004 woonde ik samen met mijn moeder en zusje in Goes-noord. Toendertijd was dit de achterstandswijk van Goes. Naarmate de jaren is deze wijk gerenoveerd en zijn de huizen en de omgeving een stuk opgeknapt. Mijn moeder was een alleenstaande moeder die in de bijstand zat. Vrijwillige ouderbijdrage voor school kon niet betaald worden. De zwemlessen en sport die we hadden werd maar deels vergoedt door de bijstand. In deze tijd hadden we ongeveer €50 euro per week om van te leven. Wanneer mijn kleding te klein werd kreeg mijn zusje grotendeels van deze kleding. Ook spaarde mijn moeder de lege flessen zodat we einde van de week iets extra's hadden. Wat ik mij goed kan herinneren is dat ze één keer per week van de voedselbank langskwamen om een krat met basis producten te leveren.

''Ik was ontzettend blij wanneer er een zakje chips of snoep in de krat zat!''.

Iedereen kan in aanraking komen met armoede, hiervoor hoef je je niet te schamen. 
Ondanks de moeilijke tijden zijn we er als gezin goed uitgekomen. Wanneer je hard moet werken voor de kleine dingen, zul je deze ook meer waarderen. De voedselbank was een enorme steun in deze moeilijke tijden en dat is dus ook de reden waarom ik mezelf wil inzetten voor LINDA.foundation. 

 

 ''De kleine dingen hebben bij ons geholpen, nu wil ik andere gezinnen met kinderen helpen door verschillende acties op te zetten''.

 

Wil jij mij helpen om mijn streefbedrag te behalen? Kan jij je ook vinden in mijn verhaal of wil jij gewoon uit liefde iemand helpen?

 

Doneer dan via de ''doneer nu knop''  en help een gezin in armoede.

 

Liefst,

Chanel Ebhulu