Zeeland - Charmaine van der Velde

Charmaine Van den Velde

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland 2019 )

van totaal € 150 (23%)
Afgesloten

Wegens mijn participatie aan de Miss beauty of Zeeland verkiezing heb ik de mogelijkheid gekregen om me in te kunnen zetten voor de LINDA.foundation, een initiatief die het probleem van kinderen die lijden aan de gevolgen van armoede in Nederland aanpakt. 

Armoede kent vele variaties, echter koppelt men het begrip armoede niet zo snel aan een land als Nederland. Begrijpelijk gezien Nederland als welvarend land wordt beschouwd. Toch heerst er daadwerkelijk armoede in dit land. De kans is groot dat er in jouw directe omgeving geldnood heerst binnen gezinnen die uit schaamte het gebrek niet zal laten merken. Dit resulteert dat de problematiek niet op grote schaal de aanpak en aandacht krijgt die het verdient. Zo kan opgroeien in armoede vele nadelige effecten met zich meebrengen, vandaar dat de LINDA.foundation zich focust op kinderen die moeten lijden onder het opgroeien in armoede. 

Omdat deze kinderen zich in een benadeelde positie verkeren, worden er door middel van gelddonaties, cadeaukaarten verschaft ter ondersteuning van hun situatie. Het LINDA.foundation verwelkomt dan ook elke bijdrage en door de samenwerking met Miss beauty of Zeeland komt het opgehaalde geld in eigen provincie terecht. 

Steun nu dus ook de LINDA.foundation door een bijdrage te leven in de vorm van een gelddonatie en houdt mijn social media pagina’s in de gaten voor eventuele acties die zullen volgen!