Overijssel - Danique Reuvers

Danique Reuvers

( Lid van team: Miss Beauty of Overijssel 2019 )

van totaal € 200 (55%)
Afgesloten

Hoi! Mijn naam is Danique Reuvers en ik ben finaliste van Miss teen Overijssel 2019. Tijdens het traject naar de finale toe ga ik mij inzetten voor de LINDA.foundation. 

Dit goede doel zet zich in voor kinderen die het thuis financieel niet zo breed hebben. Wat hiervan de reden ook mag zijn, het is jammer dat kinderen hier de dupe van worden doordat ze bijvoorbeeld geen nieuwe kleren kunnen krijgen, geen verjaardagsfeestje kunnen geven of geen cadeautje krijgen met sinterklaas. 

Ik ga mij inzetten voor deze kinderen en probeer zoveel mogelijk geld op te halen. Het geld dat geschonken word aan de LINDA.foundation gaat 100% naar de kinderen toe. De overhead kosten worden betaald door de LINDA.foundation zelf. 

We weten zeker dat het geld goed word besteed omdat het word uitgekeerd aan de gezinnen in de vorm van cadeau bonnen voor bijvoorbeeld C&A, Intertoys of Albert Heijn.

Ik ga geld in zamelen door verschillende activiteiten te organiseren. Ook kunt u via deze actiepagina uw steentje bijdragen.

Laat uw hart spreken!