Eleanor van der Leij Miss Intercontinental Groningen

Eleanor van der Leij

( Lid van team: Finalisten Miss Beauty/Teen/Intercontinental of the Netherlands )

van totaal € 200 (81%)
Afgesloten

Goededag,

Mijn naam is Eleanor van der Leij en ik ben Miss Intercontinental Groningen. Als Miss Intercontinental Groningen ben ik ambassadrice voor de Linda Foundation, mijn doel is om  me voor deze foundation in te zetten!

De Linda Foundation ondersteunt arme gezinnen in Nederland met kadobonnen pakketten. In de pakketen zitten kadobonnen van de Albert Heijn, C&A en Intertoys. Deze bonnen zorgen ervoor dat deze gezinnen eens kunnen genieten van een lekkere luxe maaltijd, een kadootje kunnen kopen voor een verjaardag of een keer nieuwe kleding kunnen kopen. Deze dingen zijn voor veel mensen normaal , maar voor deze gezinnen is het echt heel bijzonder!

Daarom ben ik blij dat ik me mag inzetten voor deze foundation, een stichting die zich inzet voor de soms nog te onzichtbare armoede in Nederland. Helpt u me mee? U kunt me helpen door me te sponsoren voor de fietsestaffette in Utrecht op 4 augustus, of door rechtstreeks  te doneren!

U kunt ook een kijkje nemen op mijn facebook groep: In actie voor de Linda Foundation. Hier bied ik leuke producten te koop aan, en organiseer ik leuke activiteiten. De opbrengst  (100%) gaat naar de Linda Foundation!

Alvast namens mij en de Linda Foundation bedankt voor uw steun!