Finalist Miss Beauty of Gelderland Ivana

Ivana Coralina Nagtegaal

( Lid van team: Miss Beauty of Gelderland )

van totaal € 1.000 (1%)
Afgesloten

Ik ben Ivana Nagtegaal en ik wil graag meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben, help jij ook mee?

 

Op Zondag 1 April organiseer ik als finaliste van Miss Beauty of Gelderland een benefietdag in Arnhem! Dit wil je zeker niet missen, er is een heerlijke high tea voor jou en je vriendinnen, moeder, oma, broer of wie dan ook! (€15,- p.p.)

Wil jij ook bij de high tea zijn? Reserveer dan van tevoren door je naam te mailen en met hoeveel personen je komt naar: lindasensation@hotmail.com

Daarna komen er live optredens van artiesten zoals JACK en een DJ. Je kan van deze performances genieten onder het genot van een lekkere cocktail en verschillende hapjes, of rondkijken bij vintage kleding van Jofel. Ook is er de mogelijkheid om kans te maken op supertoffe prijzen zoals een beautybox van essence en een cadeaubon van doppio onder andere… Al enthousiast?

Kom dan Zondag 1 April (nee dit is geen grap) naar Barley’s Biergarten in Pauwstraat 4 te Arnhem!

H I G H T E A : 11:00 – 13:00 (vooraf reserveren)
C H I L L A F T E R N O O N: 13:00 – 17:00 (iedereen is welkom)

Aan het eind van deze dag kun je blijven hangen om een heerlijke Barley’s burger te bestellen of te genieten van zoetsappige Ribs met een halve liter Paulaner, or else… en natuurlijk blijven voor de afterparty...

SEE YOU THERE! @Barley's Biergarten Arnhem