Lotte Muller Finalist Miss Teen of Zeeland 2018

Lotte Muller

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland )

van totaal € 500 (209%)
Afgesloten

Hi allemaal!

Mijn naam is Lotte Muller, ik ben 17 jaar en woon in Bruinisse. Op het moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding aan de hotelschool. Als ik deze opleiding afgerond heb, hoop ik volgend jaar de opleiding stewardess te gaan volgen. Als stewardess kom je op plekken over de hele wereld en dit is altijd al een droom geweest van mij.

De stichting LINDA.foundation zet zich in voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. De gezinnen die in deze situatie zitten, moeten worden geholpen vind ik. Voor de kinderen uit deze gezinnen is het niet vanzelfsprekend dat zij een sport beoefenen, een verjaardagsfeestje geven of in de nieuwste kleding rondlopen. LINDA.foundation zet zich in om deze gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen. Ik vind het belangrijk dat deze kinderen ook onbezorgde momenten hebben met de feestdagen, waarin ze echt kind kunnen zijn en kunnen genieten van een cadeautje in de schoen of een feestelijke outfit.

Wij samen kunnen ervoor zorgen dat deze kinderen onvergetelijke feestdagen hebben. Ik ben een actie begonnen waarbij ik geld inzamel voor LINDA.foundation en jullie kunnen helpen met het behalen van mijn streefbedrag.

Helpen jullie mee?

Liefs, Lotte