Noord-Holland Megan Tjin

Megan Tjin

( Lid van team: Miss Beauty of Noord-Holland 2019 )

van totaal € 200 (671%)
Afgesloten

Hi! ik ben Megan en ik ben finalist voor Miss Beauty of Noord-Holland 2019. Ik ben 19 en kom uit Amsterdam waar ik ook de studeer. Ik zit in het eerste jaar Voeding & Dietetiek aan de HvA. 

Als je aan Nederland denkt, denk je niet zo snel aan armoede. Dit hoef je natuurlijk niet altijd te zien, toch is het er wel. Samen met Miss Beauty of Noord-Holland 2019 en de Linda Foundation willen wij meer begrip en een positieve actie creëren voor de kinderen in Nederland die het financieel zwaarder hebben. 

Hoe werkt het? Met de giften aan de Linda Foundation betalen zij de cadeaubonnen. De stichting betaalt zelf alle overheadkosten. De foundation garandeert dat meer dan 100% van elke donatie ten goede komt aan gezinnen in financiële nood. Deze cadeaubonnen zijn te gebruiken bij winkels als de Hema, waar ze iets lekkers kunnen eten of een mooie outfit kunnen halen. De gezinnen worden niet door de organisatie gekozen maar via gespecialiseerde instaties, huisartsen, gemeentes en sociale wijkteams geselcteerd en gecontroleerd.

Goed om te weten! Met het geld dat wordt opgehaald worden de gezinnen in onze eigen provincie gesteund.

Zamel jij ook geld in voor onze gezinnen met kinderen in Noord-Holland?

Liefs, Megan

Ik had niet verwacht dat ik €901 op zou kunnen halen en ik ben er zo trots op! 

Het grootste gedeelte komt van de donatiepotten van Ijscuypje in Amsterdam. Mijn baas was ethausiast over mijn actie en wou mij graag in mijn Miss Beauty avontuur steunen. Ik mag donatiepotten voor de Linda foundation plaatsen en de inhoud hiervan doneren. Na de finale, mag ik dit nog steeds doen!

Het gaat om de locaties: Artis, Amstelveenseweg, Da Costakade, Mercatorplein en Osdorp. 

Op mijn eigen locatie, Osdorp is de best volle pot helaas verdwenen. Wat ik zo jammer vind. Desondanks heeft Ijscuypje super veel geholpen en is het echte een succes geworden.

Ik heb zelf de donatiepotten geplaats, het promotie materiaal geregeld en het geld opgehaald en gestort.

Alle kleine beetjes die de klanten hebben gedoneerd, zelfs de 1 en 2 centjes hebben mij tot zo een mooi bedrag gebracht! 

Daarnaast heeft ook het winkelcentrum de Westmarket in Amsterdam Nieuws West mij gesteund. Zij zijn zo lief geweest om mijn actie te delen en wouden zelfs doneren. Door middel van een post op facebook en instagram. Over de 400 likes, werd er €0,25 per like gedondeerd!

Iedereen super bedankt