Selina Geysels finalist Miss Beauty of Zeeland 2018 zet zich in voor LINDA.foundation. Samen streven voor een beter leven!

Selina Geysels

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland )

van totaal € 2.500 (1%)
Afgesloten

Een helpende hand heeft voor mij veel gedaan, Dus laten we samen de armoede verslaan.

 

Mijn naam is Selina Geysels, ik ben 20 jaar. Ik woon in Zeeland in de stad hulst. Kapster en Gastvrouw is mijn beroep in het dagelijkse leven. Ik doe het met passie en veel plezier.

 

'Armoede is iets groots in de wereld wat klein wordt gezien'

 Armoede is er nou eenmaal in de wereld en we staan er te weinig bij stil. Kijk bijvoorbeeld naar kinderen/  volwassenen die minder hebben dan een ander en hiervoor anders worden aangekeken. Sommige kinderen en volwassenen worden gepest omdat zij geen kleren of schoenen van een bepaald merk hebben, of omdat zij geen dure spullen hebben. Als je aan armoede denkt, denk je waarschijnlijk niet aan armoede in Nederland. Grote kans dat je denkt aan arme mensen in het buitenland, bijvoorbeeld in Azië of in Afrika. Maar het is er ook in Nederland, waar we eigenlijk niet genoeg bij stil staan.


'Mijn doel is om armoede te verkleinen, door zelf een klein steentje bij te dragen'

Mijn persoonlijke doel; samen streven naar een beter leven. Samenwerking is belangrijk om meer te kunnen bereiken. Elkaar helpen en steunen is hier in heel belangrijk. We willen natuurlijk vooruitgang maken. Dit kan ik natuurlijk niet alleen en met jullie hulp zouden we met zijn allen gezinnen met armoede enorm kunnen helpen door allemaal ons eigen steentje bij te dragen. 

 

'Samen staan we sterk'

Wil jij mij helpen om mijn streefbedrag te bereiken, doneer dan nu hier onder en draag een steentje bij aan de LINDA.foundation.

 

Veel liefs,

 

Selina Geysels