Valerie Meyer - Finalist Miss Beauty of Utrecht 2018

Valerie Meyer

( Lid van team: Miss Beauty of Utrecht )

van totaal € 200 (23%)
Afgesloten

Als we het onderwerp armoede bespreekbaar maken denken al gauw veel mensen dat het alleen betrekking heeft tot ontwikkelingslanden. Wat weinig mensen weten is dat in Nederland maar liefst 1 op de 9 kinderen in armoede leeft, en in Amsterdam zelfs 1 op de 4.

Hier moet verandering in komen. Wij kunnen niet langer toekijken terwijl er gezinnen in Nederland zijn die hier onder gebukt gaan. Waardoor bijvoorbeeld feestdagen niet meer aanvoelen als feestdagen. En verjaardagen niet speciaal kunnen worden gevierd. Dit alles enkel en alleen om hun financiële situatie. We moeten voor elkaar op komen, en deze gezinnen steun bieden. Niet alleen zodat zij weten dat ze hier niet alleen in staan, maar vooral zodat hun kinderen een zorgeloze jeugd kunnen hebben. Ik doe met trots al mee aan het steunen van LINDA.foundation, en nu u nog!

Met zelfs al een kleine donatie kunt u een groot verschil maken voor de gezinnen in Utrecht. Alstublieft aarzel hier niet aan, wij kunnen namelijk samen iets moois laten gebeuren. Finalist Miss Beauty of Utrecht 2018 Valerie Meyer