KERSTMARKTEN VOOR LINDA FOUNDATION

05 januari 2023 11:37

In het weekend van 17 en 18 december heb ik een kraampje op verschillende kerstmarkten opgezet om zo geld in te zamelen voor LINDA.foundation. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mensen die dit weekend een aankoop of donatie gedaan hebben voor LINDA.foundation. Het is namelijk gelukt om een ontzettend mooi bedrag op te halen tijdens deze markten.

Voorafgaand aan de kerstmarkten heb ik voorbereidingen getroffen. Samen met mijn beste vriendin heb ik namelijk meer dan 100 kerstkaarten gemaakt om te kunnen verkopen. Verder ben ik mijn opa dankbaar voor het maken van verse tomaten- en erwtensoep.

 

 

Op de kerstmarkt van Wessem heb ik namelijk samen met Zoë Rulkens, finalist Miss Teen of Limburg, soep en broodjes knakworst verkocht. Daarnaast heb ik ook een deel van de kerstkaarten op deze markt verkocht. De dag erna ben ik op de kerstmarkt van Thorn de rest van mijn kerstkaarten gaan verkopen. Deze kerstmarkt is elk jaar ontzettend populair. Ook deze editie was goed bezocht. Dit was ook te merken want in minder dan drie uur had ik al mijn zelfgemaakte kaarten verkocht.

Ik ben ontzettend trots op het bedrag dat ik dit weekend voor LINDA.foundation heb opgehaald. Verder ben ik dankbaar voor alle mooie gesprekken die ik gevoerd heb met voorbijgangers en geïnteresseerden.

 

Kus Amber <3