Hardlopen met een doel

Andrea Veenstra

( Lid van team: De Hypotheker 2017 )

van totaal € 250 (32%)
Afgesloten

Samen met enkele collega's heb ik vorig jaar meegedaan aan een 5km run, gewoon voor de fun en om elkaar wat te stimuleren om te bewegen (kantoorbaan ;-)). Kijken of het ons lukte met niet zo veel hardloopervaring. Hartstikke leuk was het!

Ik heb al veel dingen geprobeerd om een beetje fit te blijven, maar ik was gauw uitgekeken en verveeld. En toen begon ik met hardlopen. Het geeft een gevoel van vrijheid, even alles loslaten en vooral de kick die het geeft wanneer je steeds verder komt. Echter, ik heb wel een stok achter de deur nodig omdat het excuus 'geen tijd' steeds weer om het hoekje komt kijken.

Om niet alleen aan onszelf te denken heb ik mij met diezelfde collega's opgegeven op samen te gaan hardlopen voor de Linda Foundation. Want in Nederland zijn genoeg kinderen die deze 'fun' en dat gevoel van vrijheid niet kunnen ervaren, simpelweg omdat ze de financiële middelen niet hebben die hier iets aan kunnen bijdragen. De Linda Foundation helpt hierbij en wij dus ook!

Deze 16km is een enorme uitdaging omdat de langste afstand voor mij slechts 8km is, maar ik geloof dat ik het kan en een uitdaging ga ik niet uit de weg. Dus ik doe het gewoon. Doe jij met me mee?