Jarige kappersbranche helpt LINDA.foundation. Doe mee!

de ANKO
van totaal € 5.000 (100%)
Afgesloten

Meer dan 1000 kappers knippen voor LINDA.foundation...

... maar als kappersbranche kunnen we nog meer doen!

Een bezoek aan de kapper; het is voor veel mensen geen luxe, maar een gewoonte. Toch kan een groeiende groep gezinnen zich geen kappersbezoek veroorloven. Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Naar de kapper gaan is voor hen gewoon onbetaalbaar. Samen met de LINDA.foundation wil de jubilerende ANKO deze gezinnen helpen.

Dit jaar vieren de kappers van Nederland een bijzonder jubileum: de ANKO - en daarmee de georganiseerde kappersbranche - bestaat maar liefst 125 jaar. En omdat we als jarige branche net als de LINDA.foundation geloven dat geven nóg leuker is dan krijgen, knippen meer dan 1000 leden van de ANKO kosteloos voor dit goede doel.

Maar er is meer!

Veel kappers hebben een donatiebox in hun salon neergezet, zodat ook hun klanten een bijdrage kunnen leveren aan dit prachtige goede doel. De opbrengsten van die donatieboxen kunnen via deze actiepagina gestort worden.

Ook zijn er diverse leveranciers uit de branche en partners van de ANKO die de LINDA.foundation een warm hart toedragen. Hun donaties zijn via deze actiepagina van harte welkom!!

Namens LINDA.foundation, de ANKO, maar vooral namens alle gezinnen: bedankt!