Anne de Koning- Finalist Miss Beauty of Zuid Holland 2020/2021

Anne de Koning

( Lid van team: Miss Beauty of Zuid-Holland 2020 )

van totaal € 500 (100%)
Afgesloten

Mijn motivatie om mij in te zetten voor dit fantastische goede doel, is dat er eigenlijk geen armoede zou mogen zijn in een land als Nederland. Van mezelf ben ik een persoon die graag voor anderen klaar sta en echt bereid ben om iedereen te kunnen helpen waar nodig. Als finaliste van Miss beauty of Zuid-Holland 2020/2021 voel ik me daarom erg vereerd dat ik hiervoor de handen uit de mouwen mag steken. Wilt u mij hierbij helpen? 

Als miss vind ik het belangrijk om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Naar mijn mening bestaat een miss zijn uit veel meer dan alleen maar mooi zijn. Een miss heeft de beauty en de brains en dient als een groot voorbeeld. Ik wil graag dit voorbeeld zijn door te laten zien dat we elkaar moeten bijstaan in goede en slechte tijden. 

Op social media zie je de realiteit dat er gezinnen in armoede leven. Steeds meer gezinnen moeten met een heel klein budget per week rond moeten komen met alle gevolgen van dien. Voorbeelden hiervan zijn dat er geen cadeautje is voor een verjaardag of dat een kind niet mee kan op schoolreis. Dit zou bij mensen hun ogen moeten open dat er nu duidelijk hulp nodig is om ook deze mensen een extra steuntje in de rug te geven.
Dit alleen door een druk op de knop met een zelfgekozen bijdrage.

Ik ben van mening dat ieder kind recht heeft op een onbezorgde jeugd, net zoals de meeste kinderen in ons land. Hoe fijn zou het zijn als deze kinderen ook mee kunnen op schoolreisje en dat zij ook een leuk verjaardagscadeautje krijgen wanneer zij jarig zijn? Elk kind hoort een kind te zijn. 

Naast enkele lokale acties die ik houd, vraag ik u hier om kleine bijdrage te leveren aan dit fantastastische goede doelMet uw bijdrage zijn we al een stapje dichter bij het tegengaan van de armoede in ons land.
Zo kunnen we samen helpen om deze gezinnen en hun kinderen nog meer onbezorgde momenten te bieden.


Alle kleine beetjes helpen!

Wie goed doet, wie goed ontmoet !

 

Alvast bedankt voor uw inzet!