Geven is nog leuker dan krijgen!!

Baby Baars
van totaal € 1.000 (432%)
Afgesloten

Beste lezer, 

In de wolken zijn wij met de geboorte van onze zoon Luc!

Om dit heugelijke feit te vieren geven wij een kraamfeestje. Meer informatie hierover vinden jullie terug op het geboortekaartje. 

Het is natuurlijk erg leuk om kraamcadeautjes te krijgen, en na de geboorte van de eerste kun je veel hiervan ook erg goed gebruiken. Nu met de geboorte van Luc, hebben wij eigenlijk alles wat ons hartje begeert en daarom willen wij graag aan onze genodigden vragen of jullie in plaats van een cadeautje, een gift willen doen aan de Linda Foundation. Dit kan op deze website of op het feestje, daar zal een Linda Foundation-box staan waarin eventueel jullie giften in gedoneerd kunnen worden. 

Een heel mooi gebaar is dat het bedrijf wat ons geboortekaartje ontworpen heeft (www.kaartjeopkarton.nl) toegezegd heeft 30% van het factuurbedrag te doneren aan de Linda Foundation! Ook zijn wij in overleg met het cafe waar het kraamfeestje gehouden wordt, of ook zij een deel van de door ons gegenereerde omzet willen doneren aan de Linda Foundation. 

Als klap op de vuurpijl zullen wij, als trotse ouders van onze twee zoons, het gedoneerde bedrag aan de Linda Foundation verdubbelen!

Groetjes,

Immanuel, Tamara, Senna & Luc