Benthe Masseüs - Finalist Miss Beauty of Overijssel

Benthe Masseüs

( Lid van team: Miss Beauty of Overijssel 2020 )

van totaal € 750 (72%)
Afgesloten

Armoede is niet eerlijk.

Als finalist van Miss Beauty of Overijssel 2020, wil ik mij graag inzetten voor het goede doel Linda Foundation. Het is goed om stil te staan bij het feit dat het niet voor elk kind 'normaal' is om een keer op vakantie te gaan, een nieuwe jas te krijgen of op schoolreisje te gaan. Voor maar liefst 1 op de 9 kinderen zijn dit niet (bijna) gewoontes, maar zijn het hele bijzondere momenten wanneer zij dit krijgen of mogen meemaken. 

Graag wil ik met jullie samen zorgen voor gezinnen die binnenkort een bijzonder moment kunnen beleven, door middel van onze donaties. Door middel van de donatie knop op deze pagina en de tikkie link (nu te vinden op mijn instagram; benthemasseuss) probeer ik zo veel mogelijk geld in te zamelen. Op deze pagina op linda foundation zullen ook foto's van eventuele acties verschijnen waar ik mee bezig ben.

Good to know; 100% van het geld wat u doneert komt bij de gezinnen terecht! Dit kan zelfs meer worden doordat sponsoren zoals Albert Heijn geld betalen over het geld wat u doneert, omdat zij dit een goed initiatief vinden. Verder blijft het geld wat ik ophaal in onze eigen provincie Overijssel!

Laten we met zijn allen wat meer waarderen wat wij als gewoon zien. Laten we samen zorgen voor zoveel mogelijk blije gezichten. 

Alvast bedankt

Liefs,

Benthe Masseüs