Britt Douwes - Finalist Miss Beauty of Drenthe

Britt Douwes

( Lid van team: Miss Beauty of Drenthe 2020 )

van totaal € 200 (2%)
Afgesloten

1 op de 9 kinderen groeit op in armoede. In Drenthe zijn ook veel arme gezinnen. Wil jij jouw steentje bijdragen om de arme gezinnen in Drenthe te helpen?

 

Wat doet LINDA.foundation?

LINDA.foundation steunt gezinnen die het financieel zwaar hebben. LINDA.foundation geeft arme gezinnen cadeaukaarten. Zij geven op deze manier arme gezinnen de kans om bijvoorbeeld een warme winterjas te kunnen kopen tijdens de koude dagen. Of de kans om een leuk dagje uit te gaan.

 

Hoe kan jij helpen?

Je kan natuurlijk geld doneren via deze pagina. Alle kleine beetjes helpen! Al het geld dat je doneert via deze pagina gaat naar arme gezinnen in de provincie Drenthe. Maar misschien kan jij mij ook helpen met het bedenken van een leuke inzamelingsactie. Zo helpen wij samen de arme gezinnen in de provincie Drenthe. Help jij mee?

 

Waarom zet ik mij in voor LINDA.foundation?

In mijn woonplaats zie ik steeds meer mensen die het financieel zwaar hebben. Er is amper geld voor bijvoorbeeld nieuwe schoenen of een warme winterjas. Of bijvoorbeeld een dagje uit.

Ik gun het deze mensen van harte om een keer gezellig met elkaar samen een dagje weg te gaan. Zij hoeven even niet te denken aan hun (financiële) zorgen tijdens zo'n leuke dag. Of zij kunnen eindelijk die versleten schoenen vervangen door nieuwe schoenen.

Het geld dat met deze actie wordt opgehaald, gaat naar mijn eigen provincie. De provincie waar ik geboren en getogen ben: Drenthe. Zo weet ik zeker dat ik ook de mensen in mijn omgeving help. Help jij mij mee?