Jubileum actie BVO Vloeren

BVO Vloeren
van totaal € 1.000 (87%)
Afgesloten

Gisteren was het Driekoningen, volgens overlevering betekent dit het einde van de kerstperiode. Wij hebben een heerlijke, zorgeloze Kerst achter de rug. Het jaar 2016 ligt smetteloos voor ons en wordt voor BVO Vloeren hopelijk een jaar met een gouden randje. In oktober is het namelijk 10 jaar geleden dat we naar de Kamer van Koophandel stapten om BVO Vloeren in te schrijven. Reden voor een feestje en daar zullen we later dit jaar zeker aan toekomen!

Hoewel bij een feestje kado’s horen, is het een feit dat geven leuker is dan krijgen en toevallig of niet is dit ook de slogan van de @LINDA. Foundation. Deze Foundation is opgericht door Linda de Mol en bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. In Nederland leeft volgens recente statistieken 1 op de 9 kinderen in armoede. Dit betekent onder meer geen nieuwe kleren, niet op vakantie, niet kunnen sporten, niet op schoolreis en eigenlijk niet kunnen trakteren op school. Valt het je ook op dat vooral het woordje ‘niet’ veel wordt genoemd en wat het voor een kind moet voelen om dit steeds te horen?

Wij schrokken enorm van de schrijnende verhalen en reacties die we lazen op de site van de LINDA. Foundation en dragen als Foundation Friend het initiatief van Linda een heel warm hart toe. Via de LINDA. Foundation hebben we een actie op poten gezet die als rode draad door ons jubileumjaar zal lopen. Het aankomende jaar zullen wij op diverse momenten aandacht vragen voor de actie en we hopen van harte dat jullie als klant, leverancier, relatie, familie of volger deze actie zullen steunen en een donatie doen, zodat we aan het einde van het jaar een mooi bedrag hebben om andere gezinnen in Nederland eveneens een zorgeloze kerst te bezorgen, waarbij vooral het woordje ‘wel’ een grote rol zal spelen.

Wij zijn alvast gestart en zien jullie donaties (zowel groot als klein) graag tegemoet. Een gezond, succesvol en bovenal liefdevol jaar toegewenst!

Bas en Priscilla van Oosterbos

BVO Vloeren