Cookies for a smile!

10 februari 2022 00:25

Mijn eerste actie.

Als finaliste miss teen of Noord-Brabant kregen wij de mogelijkheid om voor dit mooie LINDA.foundation geld in te zamelen voor gezinnetjes die het hier in Nederland wat lastiger hebben.

Geld inzamelen voor gezinnen die het lastiger hebben wilde ik op een leuke en creatieve manier doen, daarom ben ik gaan nadenken: 

"Hoe kan ik mensen om mij heen een glimlach bezorgen terwijl zij een steentje bijdragen om geld in te zamelen voor gezinnetjes die het lastiger hebben?'' 

Na een tijdje brainstormen had ik het gevonden, ik ga koekjes bakken en ik ga deze actie Cookies for a smile noemen!
Eind december ben ik begonnen met het bakken van de koekjes, dit zijn er maarliefst 180 geworden, wauw! Deze koekjes heb ik per 10 koekjes verpakt, de vraagprijs voor een zakje was €5,- en daarbij heb ik de zakjes met koekjes leuk aangekleed met een zelfgemaakte logo met op de achterzijde een bedank woordje zit. Niettemin gaat natuurlijk 100% van het opgehaalde geld naar het LINDA.foundation!

Ik had zelf als idee dat ik mensen in het echt wilde benaderen zeker in deze lastige corona tijd vind ik dit erg belangrijk, even een praatje maken en iedereen een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen, dat doet iemand goed! Daarom ben ik langs de deuren van mijn buren geweest. Al mijn buren waren erg enthousiast over mijn actie en vonden het super gezellig dat ik eventjes ben langsgekomen (natuurlijk heb ik mijzelf hiervoor laten testen en droeg ik een mondkapje, safety first!) en dat bleek. Ik heb namelijk in een korte 5 uur alle 18 zakjes met koekjes weten te verkopen en met het verkopen van deze koekjes heb ik een hele hoop glimlachjes op mensen hun gezichten weten te toveren, dat is het aller mooiste van allemaal. Gelukkig heb ik nog van mijn buren te horen gekregen dat de koekjes heel erg lekker waren en dat ze binnen no-time opgesmikkeld waren, super leuk!

Ik wil iedereen die een zakje koekjes heeft gekocht nogmaals ontzettend bedanken, jullie dragen een steentje bij aan een super mooie actie, waar vele gezinnetjes die het wat lastiger hebben zo ontzettend blij en dankbaar van worden/voor zijn. Vergeet niet wie goed doet goed ontmoet!

Liefs Carmen Kara, finaliste miss teen of Noord-Brabant'22.