Een lot uit de loterij

10 februari 2022 01:04

Mijn volgende actie...

Als finaliste miss teen of Noord-Brabant wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor het LINDA.foundation en dat op een creatieve manier! Hiermee brengen wij een glimlach op de gezichten van gezinnen die het hier in Nederland wat lastiger hebben.

Vandaar dat ik vanaf 1 februari al druk bezig ben met het plannen van een loterlij. Ik ben aan het idee gekomen op een loterij neer te zetten, doordat ik op een speelse manier geld in wil zamelen voor het LINDA.foundation en wat is er nou speelser en geeft er nou meer een kick van vreugde dan iets winnen uit een loterij? 

Ik ben begonnen met de loterij op te zetten door particulieren en grote bedrijven waar ik connecties mee heb simpel weg te vragen of zij een steentje willen bijdragen aan mijn actie om zo geld in te zamelen voor gezinnetjes die het wat lastiger hebben. Eigenlijk was iedereen erg positief hierover en wilde daardoor graag mee werken, dit zijn mijn officiële sponsoren van mijn loterij actie geworden. Ik heb in overleg met mijn sponsoren de donaties bedacht en heb nu al vele mooie prijzen die te winnen vallen, maar die hou ik nog eventjes geheim, tot de officiële opening van mijn loterij. Niettemin gaat 100% van het opgehaalde geld naar het LINDA.foundation

De loterij zal vanaf woensdag 16 februari online staan en dus ook officiëel geopend zijn. Om kans te maken op een van de super mooie prijzen zal je een lot moeten kopen, de prijs van een lot is €5,- p.s. en hoe meer loten je koopt hoe meer kans je maakt om een van de te gekke prijzen te winnen!

Voornamelijk zal de loterij via mijn instagram (@carmenkara_) en andere sociale media gepromoot en bestuurd worden, omdat ik via mijn sociale media het meeste bereik heb. Mensen die een lot willen kopen kunnen mij zo een PB sturen en een betaal verzoek krijgen, zodra deze is betaald krijgt diegene zijn/haar lot nummer en zal het eventjes afwachten zijn voor de bekendmaking van de winnaars en winnaressen! Niettemin zullen de mensen die een lot hebben gekocht hebben, een berichtje van mij ontvangen met hun lotnummer. De nummers van de loten en de namen die erbij horen houd ik bij in een notitie boekje, dus geen mogelijkheid om vals te spelen! (Natuurlijk kunnen mensen die mij persoonlijk kennen altijd een lot bij mij kopen met contant geld.)

De winnaars en winnaressen worden uiterlijk zondag 6 maart bekend gemaakt, dus save the date!

Ik wil alvast alle sponsoren en (toekomstige donateurs) bedanken voor het meewerken aan deze actie, het doet mij erg goed dat ik zoveel enthousiasme rondom deze actie heb weten te wekken en dat iedereen zo zijn/haar eigen steentje bijdraagd aan het super mooie LINDA.foundation. Vergeet niet met een klein gebaar kan je iemand ontzettend blij maken!

Ben jij nou ook geïnteresseerd in deze loterij, houd dan zeker mijn socials in de gaten!

Liefs Carmen Kara finaliste miss teen of Noord-Brabant.