Chanel Ebhulu - Finalist Miss Beauty of Zeeland

Chanel Ebhulu

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland 2020 )

van totaal € 200 (292%)
Afgesloten

Hallo allemaal en welkom op mijn persoonlijke LINDA.foundation pagina!

Wie ben ik?
Mijn naam is Chanel en ik ben finalist Miss Beauty of Zeeland 2020. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Goes. Als finalist van Miss Beauty of Zeeland zet ik mij in voor het LINDA.foundation. Dit doe ik met veel plezier en liefde omdat ik weet dat alle kleine beetjes kunnen helpen. Help jij mee om ons doel te behalen? Doneer aan de rechterkant een bedrag naar keuze!

Wat is de LINDA.foundation?
LINDA.foundation is een foundation die geld inzamelt voor gezinnen die in armoede leven. Ook in Nederland zijn er gezinnen die het financieel niet breed hebben. 1 op de 9 kinderen in Nederland leeft in armoede en deze kinderen kunnen niet net als ieder kind de 'normale' dingen doen.

De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 heeft de foundation al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze boodschappen kunnen doen, lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering of warme kleding tijdens de winter.

Mijn acties

 • Loting Miss Beauties of Zeeland on tour
  In samenwerking met alle finalisten van Miss Beauty of Zeeland (categorie beauties) hebben wij begin 2020 een loting opgezet met geweldige prijzen. Ondanks Covid-19 waren er genoeg bedrijven die een prijs wilde sponsoren en ons daarmee steunde. We hebben maar liefst meer dan 600 loten verkocht als team en daar zijn wij ontzettend trots op! Op 30 mei was de trekking live te zien op onze Facebook pagina; Miss Beauties of Zeeland on tour - Loting 2020.
 • Flessenacties
  Ik ben zelf sinds begin dit jaar een flessenactie begonnen. De bedoeling is dat ik dit in samenwerking ga doen met een aantal scholen om zo tot een prachtig bedrag te kunnen komen. Niks is mooiers dan dat kinderen zich inzetten voor kinderen die in armoede leven; kinderen voor kinderen. De scholen die hieraan deelnemen zullen dan ook hier op deze pagina weergeven worden en wil ik alvast bedanken voor het meedenken en meehelpen ondanks deze moeilijke tijden. 
 • Verkoop van kleding & schoenen
  Ik verkoop tweedehands kleding en schoenen op mijn eigen Vinted pagina. De kleding die ik verkoop is gedoneerd door mensen die iets wilde bijdragen aan LINDA.foundation. De volledige opbrengst van ieder product wordt voor 100% gedoneerd aan de LINDA.foundation.
  Ben jij nou benieuwd wat ik allemaal te koop heb staan, neem dan vooral een kijkje op mijn Vinted pagina; https://www.vinted.nl/member/47432511-chaneledinah.

  Wil jij kleding doneren en ben je woonachtig in de omgeving Goes? Laat dan vooral een mailtje achter; Chanelosz@live.nl