Chanel Ebhulu ~ Miss Intercontinental Zeeland 20/21

Chanel Ebhulu

( Lid van team: Finalisten Miss Beauty of the Netherlands 20/21 )

van totaal € 1.000 (463%)
Afgesloten

Hallo allemaal en welkom op mijn persoonlijke LINDA.foundation pagina!

Wie ben ik?
Mijn naam is Chanel en ik ben Miss Intercontinental Zeeland 20/21. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Goes. Als finalist van Miss Intercontinental Netherlands zet ik mij in voor het LINDA.foundation. Dit doe ik met veel plezier en liefde omdat ik weet dat alle kleine beetjes kunnen helpen. Help jij mee om ons doel te behalen? Doneer aan de rechterkant een bedrag naar keuze!

Wat is de LINDA.foundation?
LINDA.foundation is een foundation die geld inzamelt voor gezinnen die in armoede leven. Ook in Nederland zijn er gezinnen die het financieel niet breed hebben. 1 op de 9 kinderen in Nederland leeft in armoede en deze kinderen kunnen niet net als ieder kind de 'normale' dingen doen.

De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 heeft de foundation al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze boodschappen kunnen doen, lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering of warme kleding tijdens de winter.

 

Mijn acties

 • Flessenactie
  Ik ben zelf sinds begin dit jaar een flessenactie begonnen. Ik zamel flessen in van kennissen en collega's en heb daarbij een samenwerking met een school waar leerlingen flessen kunnen inleveren. Recyclen is erg belangrijk en ik vind het dan ook mooi dat er door middel van flessen inzamelen er toch met elke fles €0,15 of €0,25 per fles opgehaald kan worden. Elk beetje helpt mee om gezinnen in armoede een handje te helpen!
 • Sponsorloop in samenwerking met IKC Kloetinge
  In samenwerking met IKC Kloetinge staat er een sponsorloop gepland op donderdag 8 juli 2021. Alle 200 leerlingen van deze school zullen geld ophalen om de LINDA.foundation te steunen. De leerlingen zullen worden voorbereid door middel van een presentatie die wordt gegeven door mijn collega Mark (Sport bso medewerker) en mijzelf. Inzetten voor het goede doel en daarbij ook nog denken aan lichamelijke beweging is natuurlijk een super leuke combinatie. De opbrengst zal eind juli bekend zijn. 
  Zie hier een stuk in de PZC over de sponsorloop die 8 juli 2021 is gelopen door de leerlingen van IKC Kloetinge;
  https://www.pzc.nl/bevelanden/goese-miss-rent-met-schoolkinderen-voor-het-goede-doel~ae790ef4b/

  Opgehaald bedrag; binnenkort meer informatie
 • Samenwerking met Bodyshape salon Kapelle en Vlissingen
  Ik heb met Bodyshape salon Kapelle en Vlissingen een samenwerking gestart voor de LINDA.foundation. In beide vestigingen staat er een donatiepotje met daarbij mijn QR-code poster, zodat klanten vrijblijvend een donatie kunnen doen. Dit kan zowel contant als via de QR-code. Daarnaast zal in de gehele maand juli 10% van de Powerslim product verkoop gedoneerd worden aan de LINDA.foundation. 
  Www.bodyshapesalon.nl

  Opgehaald bedrag; €160
 • Loting voor de LINDA.foundation
  Samen met Miss Beauty of Zeeland Nadia en Miss Teen of Zeeland Iris hebben wij een loting opgezet voor de LINDA.foundation. We hebben als team diverse prijzen opgehaald bij winkels in de provincie Zeeland. We willen ten eerste alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan onze loting. Op onze Facebook pagina is meer informatie te vinden over onze loting. Op zondag 1 augustus 2021 om 21:00 zal de trekking live te volgen zijn op onze Facebook pagina. 

  1 lot voor €2,50
  5 loten voor €10

  https://www.facebook.com/MissBeautiesontour

  Opgehaald bedrag; binnenkort...