Kleine kersttruien breien met Club Geluk

Marieke van Club Geluk
van totaal € 100 (128%)
Afgesloten

Knit yourself a merry little Christmas sweater! 

Deze kerst maakt Club Geluk kleine gebreide kersttruien voor in de kerstboom. Hang de mini-sweater aan een klein kledinghangertje als kerstdecoratie en move over kerstballen! Maak ze voor je boom, als kerstcadeau en brei ze het hele jaar door; er komt toch ieder jaar weer een kerstfuif aan.

Armoede is niet eerlijk en daarom willen wij LINDA.foundation helpen gezinnen in financiële nood een fijne kerst te geven. Want hoe leuk is het om breiend iemand te kunnen helpen. En dan niet een ellelange sjaal of een ander meerjarenproject, maar een schattig en snel mini kersttruitje voor in de boom. Want het zou toch leuk zijn als we er allemaal warmpjes bijzitten zo rond december. Doe je mee?

Als jij één of meer mini kersttruitjes voor ons breit dan gaan wij die verkopen op onze site clubgeluk.nl en andere leuke verkoopkanalen. Download hiervoor het patroon voor een effen truitje en laat je eigen ontwerp en fantasie er op los. Of maak een truitje uit ons boek Kleine kersttruien breien. Stuur deze naar ons op en wij doneren na verkoop dan 1,00 per truitje aan LINDA.foundation voor een warm gebreide kerst!