Daphne van der Meulen - Finalist Miss Beauty of Flevoland

Daphne van der Meulen

( Lid van team: Miss Beauty of Flevoland 2020 )

van totaal € 200 (0%)
Afgesloten

Als finalist van Miss Beauty of Flevoland zet ik mij in voor kinderen die in armoede opgroeien. Kinderen die lijden onder financiële problemen, terwijl zij hier nooit verantwoordelijk voor zijn. 

Als ik terug denk aan mijn jeugd, heb ik eigenlijk alleen maar mooie herinneringen. Ik kreeg leuke verjaardagcadeaus, mocht op musical- en pianoles, had mooie kleding en we gingen elk jaar op vakantie naar een warm land. Helaas is dit niet voor ieder kind de realiteit...

Één op de negen kinderen in Nederland groeit namelijk op in armoede. Dit betekent dat zij niet lid kunnen worden van een sportclub, geen warme winterjas hebben en ook nooit op vakantie kunnen. Samen met jou wil ik het verschil maken. Door geld te doneren aan de Linda.foundation kunnen er cadeaukaarten beschikbaar worden gesteld aan gezinnen met kinderen die zich in een financiële benarde positie bevinden. Dit kan bijvoorbeeld een cadeaubon zijn van de Albert Heijn, HEMA, Intertoys of C&A. Op deze manier krijgen kinderen de kans om lekker en gezond te eten, speeldgoed in hun schoen te krijgen of een leuke outfit kunnen scoren voor het kerstdiner.

Kortom, door een (kleine) bijdrage te doen help je ontelbaar veel kinderen in Nederland. Kinderen die niks aan de financiële problemen kunnen doen, maar wel een steuntje in de rug verdienen. Arm zijn in zo'n rijk land als Nederland is alles behalve makkelijk, maar gelukkig kunnen wij hier wel wat aan doen.

Alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage!

Liefs, Daphne