Devi Balwant - Finalist Miss Beauty of Utrecht

Devi Balwant

( Lid van team: Miss Beauty of Utrecht 2020 )

van totaal € 200 (55%)
Afgesloten

Vanaf mijn twaalfde lever ik mijn bijdrage voor kwetsbare mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Ik ben in aanraking gekomen met de Voedselbank door mijn tante die zich al jaren actief inzet hiervoor. Ik vind dat we als mensen elkaar moeten helpen en er voor elkaar moeten zijn.

Wat heb ik gedaan?
Ik heb me als tiener ingezet om voedselpakketten in te pakken en uit te geven aan mensen die een beroep doen op de Voedselbank. De afgelopen jaren heb ik verschillende activiteiten en cursussen gegeven voor mensen van de Voedselbank. Ook gaf ik wekelijks voedingsadviezen wanneer daar behoefte naar was.

Mijn missie
Ik vind het belangrijk om bewustwording te creëren bij mensen voor een gezonde levenstijl. De mensen die een beroep doen op de Voedselbank hebben heel weinig financiele middelen om rond te komen. Voor deze groep is het juist van belang dat zij goed voorgelicht worden over goed en gezond eten.

De huidige situatie
Helaas wordt nu het werk wat ik met veel liefde deed bruut verstoord door het Corona virus. Doordat er op grote schaal gehamsterd wordt in de winkels, is er weinig over voor de Voedselbank. De mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank hebben daarom hulp nodig.

Steun de Lindafoundation
Ik wil mij samen met de steun van Miss beauty of Utrecht gaan inzetten voor de Linda foundation. De Linda foundation is een organisatie die de strijd aan gaat met armoede en ongelijkheid. Door mijn vrijwilligerswerk bij de Voedselbank heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe de Linda foundation zich elk jaar voor deze kwetsbare groep mensen heeft ingezet. De foundation deed dit door middel van het beschikbaar stellen van cadeaubonnen, die wij vervolgens met veel liefde konden uitdelen aan gezinnen die het ontzettend hard nodig hebben.

Ik ga hard mijn best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Linda foundation, zodat ze al deze organisaties kunnen blijven steunen. Maar ik kan dit niet alleen, dus ik wil jullie allemaal vragen om mij hierbij te helpen. Juist in deze moeilijke tijd heeft de Linda foundation ons nodig. Help jij mee? Elke donatie wordt gewaardeerd!