Donnee Luijten - Miss Beauty of Limburg

Donnee Luijten

( Lid van team: Miss Beauty of Limburg 2020 )

van totaal € 200 (107%)
Afgesloten

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn. Omdat ze zelden iets nieuws aanhebben, worden de kinderen soms op school gepest. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Dit doen ze door middel van pakket bonnen voor o.a. Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A.

Deze gezinnen kiest de LINDA.foundation niet zelf. Zij maken gebruik van de contacten van onder meer gemeentes, lokale vestigingen van Stichting Leergeld en de Voedselbank. 

Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. De deelnemende bedrijven sponsoren de LINDA.foundation door meer geld op de cadeaukaarten te zetten dan Zij betalen: zo krijgen ze dit jaar voor 35 euro een cadeaukaart ter waarde van 50 euro. 

Daarbij zal het geld wat opgehaald wordt in Limburg , besteedt worden aan gezinnen enkel in Limburg.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.