Fabienne Smeets - Finalist Miss Beauty of Overijssel

Fabienne Smeets

( Lid van team: Miss Beauty of Overijssel 2020 )

van totaal € 1.500 (111%)
Afgesloten

Lieve toekomstige donateur,

Als finalist van miss beauty of Overijssel 2020, wil ik mij graag inzetten voor het LINDA. foundation.

Helaas is er nog steeds veel armoede in Nederland. Want namelijk 1 op de 9 kinderen groeit op in een gezin waar ze het financieel niet breed hebben.

Dit houdt in dat ouders hun eigen kinderen niet kunnen voorzien van alle basisbehoeften. Hierbij moet je dus denken aan een warme winterjas voor de koude maanden of elke avond een warme maaltijd op tafel hebben staan.

Voor veel kinderen is het bijna gewoon  om op schoolreisje te gaan, cadeautjes krijgen op zijn of haar verjaardag of zelfs op een mooie vakantie te gaan met het hele gezin. Kinderen die in armoede leven kunnen hier alleen maar van dromen.

Ik vind dat elk kind het recht heeft om minimaal de basisbehoeften te hebben. Zoals kleding, eten, een sport en  een cadeautje op de verjaardag.

LINDA. foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift Linda. samen met zoveel mogelijk donateurs willen zij gezinnen met kinderen helpen die het financieel zwaar hebben. De LINDA. foundation stelt zich ten doel om cadeau kaarten te geven aan deze gezinnen. Cadeaubonnen van bijvoorbeeld de Albert Heijn, Hema, intertoys of C&A waarmee ze lekker kunnen eten, een leuk cadeautje voor de verjaardag kunnen kopen of een lekkere warme jas.

Ik kan dit niet alleen doen. Hiervoor heb ik jou hulp nodig! Alle beetjes helpen natuurlijk. Of je nou €1,- of €10,- doneert, jij kan ervoor zorgen om een lach op het gezicht te toveren voor deze kinderen.

Goed om te weten!

Wanneer je doneert wordt het bedrag besteed aan de kinderen die in armoede leven uit Overijssel. Zo kun je misschien zelfs een gezin bij jou in de buurt een handje vooruit helpen. Hoe mooi is dat!

Als we allemaal iets voor elkaar doen, groot of klein ziet de wereld er al een stuk mooier uit

Samen staan wij sterk!  #armoedeisnieteerlijk

Alvast bedankt!

Veel liefs Fabienne Smeets