Utrecht — Gabrijella Markaj

Gabrijella Markaj

( Lid van team: Miss Beauty of Utrecht 2022 )

van totaal € 400 (131%)
Afgesloten

Mijn naam is Gabrijella Markaj en ik ben Finalist Miss Beauty of Utrecht 2022. Ik ben 18 jaar en woonachtig in IJsselstein. Als finalist van Miss Beauty of Utrecht zet ik mij in voor de LINDA.foundation. Dit doe ik met veel liefde en plezier omdat ik weet dat alle kleine beetjes kunnen helpen. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Doneer aan de rechterkant een bedrag naar keuze!

Wat is de LINDA.foundation?                  De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 heeft de foundation al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze boodschappen kunnen doen, lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering of warme kleding tijdens de winter.

Hoe vervelend is het om elke maand zorgen te moeten maken of je de huur wel kan betalen. Problemen die veel invloed hebben op kinderen. Elk gezin en elk kind hoort een gelijke kans te krijgen. Het zijn dus maatschappelijke problemen, dus problemen die ieder kan overkomen.
Elke bijdrage zal een verschil maken

liefs, 

Gabrijella Markaj