H

Á la Karté bakt voor de LINDA.foundation!

Hanneke Karté
van totaal € 600 (130%)
Afgesloten

De tijd van de gezellige knusse avondjes op de bank met de kaarsjes aan is weer aangebroken. Het speculaas en de pepernoten liggen alweer in de schappen en nog even en dan zitten onze kinderen het grote speelgoedboek door te bladeren en alles aan te kruizen wat ze willen hebben.

Je zal als ouder het boek maar van de mat moeten halen, omdat je weet dat zelfs één cadeautje uit zo'n boek niet gaat lukken, hoe veel je het ze ook gunt. Er zijn in Nederland veel kinderen die - buiten hun schuld om - in armoede leven en dit soort geluksmomentjes moeten missen.

Ik gun alle kinderen hetzelfde geluk en daarom bak ik voor LINDA!

Via mijn website http://www.lekkers-alakarte.nl/ verkoop ik - naast het gebruikelijke assortiment - vanaf 1 oktober 2015 speciale LINDA-koeken. Dit zijn overheerlijke speculaas-havermoutkoeken die je kunt kopen voor 5 euro per verpakking van 4 koeken.
Ik doneer 1 euro per verkochte koek aan de LINDA.foundation (dus 4 euro per verkochte verpakking). 
De koeken maak ik speciaal voor deze actie en zijn te verkrijgen tot en met 31 oktober 2015. Elke week zal ik voor het aantal verkochte koeken de donatie overmaken via mijn actiepagina. Mocht je geen behoefte hebben aan koek, dan mag alleen doneren via deze actiepagina uiteraard ook.

Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij willen helpen zoveel mogelijk in te zamelen voor dit goede doel. Mijn streven is om in ieder geval 600 koeken te verkopen.

Doen jullie mee?

Lieve groet,

Hanneke