Hotelschool The Hague steunt de LINDA.Foundation

Hotelschool The Hague
van totaal € 1.000 (73%)

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en is daarmee de oudste onafhankelijke hotelschool in Nederland. De school heeft twee campussen, een in Den Haag en een in Amsterdam met in totaal meer dan 2300 studenten en 180 medewerkers. In meer dan 85 jaar is Hotelschool The Hague uitgegroeid tot een internationale school, gespecialiseerd in Hospitality Management, en behoort tot de top van Hospitality Management scholen wereldwijd. Naast een vierjarige Bachelor in Hospitality Management, biedt de school ook een MBA in International Hospitality Management aan. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bekleden management posities in de gastvrijheid industrie over de hele wereld.

Tijdens het vierjarige Bachelor programma ontwikkelen studenten hun praktijk-, management- en sociale vaardigheden. Naast colleges en groepsopdrachten, volgen de studenten praktijklessen die plaatsvinden in de verschillende outlets, waaronder de restaurants en het ‘study and training’ hotel, Skotel.

De fooien die studenten gedurende hun praktijklessen in het Skotel ontvangen, worden vier keer per jaar omgezet in donaties voor goede doelen. In de komende periode wil Hotelschool The Hague dan ook graag een bijdrage leveren aan de mooie acties van de LINDA.foundation.

Alle fooien die de studenten in de komende periode ontvangen voor hun werk in het Skotel, zullen worden gedoneerd aan de LINDA.foundation. Bij de receptie zal een LINDA.foundation-donatiebox komen te staan, waar gasten van het Skotel een bijdrage kunnen leveren aan de LINDA.foundation.