Drenthe – Inge van Klinken

Inge van Klinken

( Lid van team: Miss Beauty of Drenthe 2023 )

van totaal € 200 (567%)

Hi,

Ik ben Inge van Klinken, 20 jaar en ik woon in Valthermond. Ik ben dit jaar een van de finalisten van Miss Beauty of Drenthe.

De reden waarom ik me inzet voor de Linda.Foundation is vanwege de mooie gedachte er achter. Door hier geld te doneren, wordt er geld op gehaald voor kinderen in minder bedeelde gezinnen in onze EIGEN PROVINCIE!

Met bijvoorbeeld de feestperiode (Sinterklaas en kerst) in het vooruitzicht kan door de donaties cadeaukaarten aan hen worden uitgegeven. Hiervan kunnen ze een feestelijke outfit halen, een cadeautje in hun schoen krijgen en een lekker kerst diner eten.

100% van het opgehaalde geld gaat naar hetgeen waar het voor bedoeld is. (Dus geen aftrek van personeelskosten etc.)

Dus doneer nu met de gedachte dat alle beetjes helpen!

---------------------------------------------------

Ik heb zelf een schilderij gemaakt. En ik veil dit voor de Linda.Foundation.
Bent u geïnteresseerd? Bieden kan hier: https://link.marktplaats.nl/m1899260150?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios

Ook verkoop ik zelf gemaakte beertjes. Deze kosten €6 per stuk. Verkrijgbaar in het wit en/of bruin.Teddy beertjes zijn echt een typisch soort speelgoed voor kinderen. Daarom staan de beertjes ook symbool voor de kinderen die u helpt met de aanschaf van de beertjes. 
Wilt u ook zo'n leuk beertje? Stuur me een dm op een van de socials!

 

Daarnaast verkoop ik ook zelf gemaakte gepersonaliseerde theelicht-/waxinelicht-/kaarshouders. Dus heeft u een mooie foto van uw kinderen, huisdieren, vrienden? Een woontrend? Of heel iets anders? Voor slechts €6 kan ik uw foto nog meer laten stralen.Zeker erg leuk met de koude dagen die er aan komen!
Stuur me een bericht via een van de socials om te bestelen!

---------------------------------------------------

Alle info is ook te vinden op mijn eigen website: www.ingevk.nl