Ieder kind moet kind kunnen zijn

Ingrid Kroeze

( Dam tot Damloop 2018 )

van totaal € 500 (121%)
Afgesloten

Deze Ing trainde mee met andere Ing want die wou voor haar 50ste de Dam tot Dam een keer lopen. Ik eigenlijk ook wel maar had niet kunnen bedenken dat ik deze afstand ooit nog zou kunnen lopen. Ik was al lang blij dat ik tussen de 5 en 10k liep. Hardlopen is zo'n fijne manier om even helemaal uit je hoofd en in je flow te zijn.

'Opeens' trainde ik 11k mee met die andere Ing. En daarna 'gewoon' die 16,1k. En op 23 september ben ik 'nog steeds' 49. Dus ik ga de Dam tot Dam lopen. Dat kan mooi van het verlanglijstje af!

Verlanglijstjes... kinderen die in armoede leven maken zien weinig wensen in vervulling gaan. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor financiële problemen, maar er wel onder lijden geeft de Linda Foundation die kinderen een steuntje in de rug.

Ik streep 23 september de Dam-tot-Dam-voor-mijn-50ste van mijn verlanglijstje af en sponsor daarmee de Linda Foundation. Hoe mooi is het als we kinderen die in armoede leven ook wat kunnen laten afstrepen van hun verlanglijstje. Help jij mij helpen?