Isabelle Allas - Finalist Miss Beauty Gelderland

Isabelle Allas

( Lid van team: Miss Beauty of Gelderland 2020 )

van totaal € 300 (0%)
Afgesloten

Mijn naam is Isabelle Allas en als finalist van Miss Beauty van Gelderland draag ik met liefde een steentje bij voor de LINDA.Foundation.


De LINDA.Foundation is een organisatie die opkomt voor gezinnen die een wat minder grote portemonnee hebben. Hierdoor kan het zijn dat er geen geld is om op vakantie te kunnen gaan, verjaardagsfeestjes te kunnen vieren, een sport te kunnen beoefenen of zelfs een nieuwe winterjas te kunnen kopen. Wist u dat 1 op de 9 gezinnen hieronder lijdt in Nederland?

Samen met alle finalisten van Miss Beauty of Gelderland willen we de LINDA.Foundation graag een handje meehelpen. Maar dit kan niet zonder u. Helpt u ons mee met het inzamelen van een kleine bijdrage voor het goede doel? U maakt het verschil, al vanaf 2 euro steunt u de LINDA.Foundation en zijn we weer een stapje verder om deze gezinnen te kunnen helpen voor een betere toekomst.

Tevens wordt voor elke bijdrage u een lotnummer toegestuurd waardoor u mee speelt aan de loterij.
De loterij zal gehouden worden op vrijdag 20 maart waar u kans maakt op te gekke prijzen. 

Denk hierbij aan een Borrelkaart terwaarde van 15 euro bij een cafe naar keuze, een Fles Cava, een Pathe filmkaart voor twee films bij u thuis, een Chocolade hart en nog veel meer.

Steun ons en maak alstublieft een donatie voor de LINDA.Foundation.

Met vriendelijke groet,

Isabelle Allas

 

Meer informatie over de LINDA.Foundation vind u op actievoorlindafoundation.nl
Meer informatie over de Miss Beauty Verkiezing vind u op missbeautyofthenetherlands.nl