Jamie Lee Jacobs - Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant

Jamie Lee Jacobs

( Lid van team: Miss Beauty of Noord-Brabant 2020 )

van totaal € 200 (36%)
Afgesloten

Heehee, mijn naam is Jamie Lee Jacobs en ik ga mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor LINDA.foundation! 

LINDA.foundation geeft gezinnen die zich in een financieel beharde positie bevinden een steuntje in de rug. De door hulpverleners geselecteerde gezinnen ontvangen eenmalig een set cadeaukaarten van bijvoorbeeld Albert Heijn, HEMA, C&A en Intertoys. LINDA.foundation richt zich op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de financiële problemen van hun ouders, maar er wel onder lijden. Opgroeien in armoede tekent de kinderen voor de rest van hun leven.

De LINDA.foundation is een stichting die garandeert dat tenminste 100% van de donaties ten goede aan de doelgroep komt. De kosten van de stichting worden gedekt door de initiatiefnemers: Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van Linda.

Onder het motto 'armoede is niet eerlijk' worden mensen opgeroepen geld te doneren zodat het aantal gezinnen dat de cadeaukaarten krijgt, elk jaar kan worden uitgebreid.

Wil jij ook een kleine bijdrage leveren aan dit prachtige doel? Doneer dan nu! 

Alvast hartelijk dank

Liefs, Jamie