Wauw, wat een donaties!

09 februari 2019 12:02

Lieve donateurs,

Wat geweldig om te zien dat er al zoveel mensen zijn die mij steunen in mijn Hart Loop Challenge! Dank jullie wel allemaal! Dit geeft me enorm veel motivatie :).

Trainingsmaatje
Momenteel ben ik me volop aan het voorbereiden op mijn perfecte 10 km! Naast mijn reguliere personal trainingen probeer ik, met behulp van een training schema, straks fit aan de start te verschijnen. En wat erg leuk is: ik heb inmiddels een partner in crime en trainingsmaatje gevonden. Geert Jan heeft zich inmiddels ook aangemeld voor Hart Loop Challenge. Samen bijten we ons vast in deze uitdaging om zoveel mogelijk geld in te zamelen! De strijd om het meeste sponsorgeld is tussen ons in ieder geval al begonnen ;) .

Let's do this!
Met nu nog 56 dagen te gaan, heb ik besloten mijn ambitie bij te stellen en mijn streefbedrag te verdubbelen! Pittig maar zeker te doen. Met zoveel lieve mensen in mijn omgeving, moeten we die teller toch nog verder kunnen laten oplopen.

Wil je mij steunen? Ga dan naar mijn actiepagina. Door mijn eigen ervaringen in het begeleiden van een groot gezin in een financieel moeilijke situatie weet ik hoe fijn het voor deze gezinnen is om een steuntje in de rug te krijgen. Dus alvast heel veel dank namens deze gezinnen!

Op naar een prachtige opbrengst!

Liefs Janet