Limburg - Kasijah Kater

Kasijah Kater

( Lid van team: Miss Beauty of Limburg 2022 )

van totaal € 200 (68%)
Afgesloten

Ik heb me aangemeld voor Miss Teen of Limburg omdat ik mensen wil inspireren. Ik wil mensen inspireren die zich anders voelen. Je kunt je om heel veel verschillende redenen anders voelen, ik heb me altijd anders gevoeld door mijn ADHD. Het was zo erg dat ik me schaamde voor mijn ADHD, ik voelde mij anders dan leeftijdsgenootjes zonder ADHD. Een van de redenen waarom ik mij anders voelde was, omdat ik medicijnen moest slikken om meer concentratie te kunnen hebben op school. En zo zijn er nog heel veel andere redenen. Toch heb ik geleerd om mijn gedragstoornis te kunnen omarmen en natuurlijk vind ik het af en toe nog steeds moeilijk. Maar ik schaam mij er niet meer voor, sterker nog ik ben er trots op dat ik ADHD heb.

Een andere reden waarom veel mensen zich vaak schamen is armoede. Veel mensen zien armoede als een taboe. En ik snap ook waarom veel mensen dit zien als taboe. En vooral voor kinderen is het erg, Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Je klasgenootjes die het financieel goed hebben krijgen cadeautjes en jij krijgt bijna niks/helemaal niks. Gewoon omdat je ouders het niet kunnen betalen.

De Linda Foundation wil arme gezinnen met kinderen een steuntje in de rug geven en meer begrip kweken voor de  armoede in Nederland. Hiervoor hebben ze natuurlijk wel hulp nodig.

Wil jij de Linda Foundation nu helpen? Dat kan door te doneren. Elke donatie is natuurlijk welkom en zo zorgen we er samen voor dat gezinnen het ietsje minder moeilijk hebben op financieel gebied. Ik hoop dat ik zo veel mogelijk geld op kan halen!

Liefs Kasijah