Kim Soesbergen - Finalist Miss Beauty of Noord-Brabant

Kimberly Soesbergen

( Lid van team: Miss Beauty of Noord-Brabant 2020 )

van totaal € 300 (162%)
Afgesloten

Door iets goeds te doen voor een ander, doe je automatisch iets goeds voor jezelf. Armoede komt vaker voor dan je denkt. Je zal het vast niet snel opmerken maar 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Kinderen en jongeren die rond moet komen van een minimum inkomen. Dat betekent dat er in elke schoolklas ook kinderen zitten die het thuis niet breed hebben, kun je je dat voorstellen? Veel dingen die wij normaal vinden, kunnen ze zich niet veroorloven.


Er is geen geld voor bijvoorbeeld gezond eten, voor schoenen, voor verjaardagscadautjes of voor een weekendje weg. Het is verschrikkelijk wanneer dit vanwege financiële problemen niet mogelijk is. Elk kind hoort zorgeloos op te groeien en moet zich zeker niet druk maken om financiële zaken van het gezin. Daarom steun ik LINDA.foundation!

 

Deze gezinnen wil LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momenten bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze graag willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. Hoe uniek is het om daar aan bij te mogen dragen?

Liefs,

Kim Soesbergen