Zuid Holland - Kyara Koppert

Kyara Koppert

( Lid van team: Miss Beauty of Zuid-Holland 2023 )

van totaal € 1.800 (100%)

Ik ben finalist van Miss Beauty of Zuid-Holland, afgelopen jaren hebben bijna alle finalisten zich ingezet voor de Linda Foundation. Wij richten ons op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de financiële problemen van hun ouders, maar daar wel onder lijden.Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede en natuurlijk hebben deze kinderen een dak boven hun hoofd en krijgen zij eten van de Voedselbank, maar daar is dan ook alles mee gezegd. 

Wat zeg je als papa of mama tegen je kinderen als je geen budget hebt voor een cadeautje in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. Juist dit hoort de leuke tijd van het jaar te zijn. Maar er zijn mensen waarvoor dit een nachtmerrie is. Alle kleine beetjes helpen, de kleinste dingen kunnen al helpen of effect hebben op de emotie van de mensen die het zwaar hebben. Doneren aan de Linda Foundation is ook een groot geschenk voor de kinderen die in armoede leven. Zelf wil ik geld ophalen om te doneren aan Linda Foundation en hier diverse evenementen voor plannen of donaties en sponsoren samen brengen om zo te kunnen helpen en mijn steentje bij te dragen aan de kinderen in armoede.

Wil jij mij helpen de kinderen in armoede, en mij helpen hier geld voor op te halen? Groot of klein dat maakt niet uit alle kleine beetje helpen.

Liefs Kyara