Fotoshoot 06 Januari 11:00

10 januari 2023 12:28

Ik heb deze studio fotoshoot georganisseerd voor ervaren e onervaren modellen, de aanmeldingen stroomde binnen! Meiden & jongens van alle leeftijd. Zo kwam iedereen met een eigen doel, 3 meiden hadden zich aangemeld om hun portfolio aan te vullen met recente professionele foto´s. Twee andere aanmelders willen graag meer gaan doen met modellenwerk en door middel van deze mogelijkheid wat ervaring op doen en wie weet verder komen in de modellenwereld. Ook een finalist van de Teens heeft zichzelf aangemeld! Zelf haalt zij ook geld op voor de Linda Foundation. Daarnaast was er ook meisje die onzeker was en graag zichzelf terug zou willen zien op de foto´s. Ik ben echt super trots op haar, stap 1 is natuurlijk aanmelden en dat kan voor iemand echt een hele groot stap zijn. Dit meisje heeft het super goed gedaan en ik ben echt heel trots op haar.

Uiteindelijk heb ik met deze fotoshoot actie maar liefst €475,- op mogen halen voor de Linda.Foundation. Alle deelnemers hebben gestraald voor de camera en ik vond het echt heel leuk om zulke blije gezichten te zien voor iets wat ik eigenlijk helemaal zelf heb op gezet. Het gaf me veel verantwoordelijkheid maar de hele dag verliep echt perfect. 

Om 06:00 stond deze dag de wekker om de laatste statieven op te halen en om 09:00 werd mijn woonkamer omgetoverd tot een professionele fotostudio. Ook de fotograaf moest van ver komen, namelijk uit Ijmuiden. Daarom wil ik nogmaals hier de fotograaf van DDK-Fotografie bedanken voor deze sponsoring! 

Om 10:45 staptte het eerste model binnen voor de make-up en startte om 11:00, het was een strak schema met wel 18 tijdsblokken. Er was keuze een groot blok en een klein blok om zo de prijs voor iedereen leuk te houden en hierdoor stroomde de aanmeldingen binnen, helaas heb ik hierdoor wat teleurstellingen moeten versturen. Maar niet getreurd!! 28 Januari organiseer ik nog een andere fotoshoot actie, en dit is op een locatie waar je echt maar 1 keer in je leven kunt komen. De stijl van deze locatie is ¨The Country & Western Ranch¨. Lijkt  jou dit leuk dan is aanmelden mogelijk via het onderstaande e-mail adres. Hopelijk tot snel!!

missbeautykyarakoppert@gmail.com

WIJ STEUNEN LINDA.FOUNDATION