In actie voor de Linda Foundation!

Latoya Ottevanger

( Lid van team: Miss Beauty of Groningen 2022 )

van totaal € 200 (44%)
Afgesloten

Hallo lieve allemaal, welkom op mijn persoonlijke pagina voor de LINDA. Foundation!

Mijn naam is Latoya Ottevanger, als finalist van Miss Beauty of Groningen 2022 zet ik mij in voor de LINDA. Foundation!

Waarom de LINDA. Foundation?

Ieder kind verdient het toch om financieel onbezorgd te kunnen opgroeien? Daarom zet ik mij in voor de LINDA. Foundation. Ook in Nederland groeien kinderen in armoede op, maar liefst 1op de 9 kinderen. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. De LINDA.foundation richt zich op gezinnen met kinderen, omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de financieel problemen van hun ouders, maar er wel onder lijden. Opgroeien in armoede tekent kinderen voor de rest van hun leven. Onder het motto 'armoede is niet eerlijk' wil ik mij inzetten voor deze gezinnen. Ik vind dat IEDER KIND het verdient om financieel onbezorgd te kunnen opgroeien!

Met jouw hulp kan deze organisatie de Nederlandse gezinnen die in armoede leven, cadeaukaarten schenken om deze gezinnen een aantal onbezorgde momenten te bezorgen!

Goed om te weten: jouw gift wordt meer waard!  Bedrijven als Albert Heijn, Intertoys, C&A verhogen de bedragen op de giftcards! 

Help jij ook mee? Elke donatie is welkom!

Alvast heel erg bedankt!

Latoya Ottevanger❤️