Kom in actie tegen armoede!

Groningen - Lieke Danhof

( Lid van team: Miss Beauty of Groningen 2022 )

van totaal € 150 (28%)
Afgesloten

Hi! Ik ben Lieke en zet mij in voor LINDA.foundation. Ik voer actie voor dit doel, omdat armoede niet eerlijk is en niemand hiermee zou moeten dealen.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen en steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn.

Zelf heb ik dit nooit meegemaakt. Ik kon wel onbezorgd opgroeien en verjaardagsfeestjes geven en ik vind het oneerlijk dat niet iedereen deze kans krijgt! Daarom sta ik achter LINDA.foundation.

Met jouw hulp bieden wij gezinnen met kinderen steun en jaarlijks enkele momenten van onbezorgdheid, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben! Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

Dit wordt gedaan door middel van een pakket cadeaubonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en H&M. 𝗚𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. De deelnemende bedrijven sponsoren de LINDA.foundation door meer geld op de cadeaukaarten te zetten dan wij betalen: zo krijgen we dit jaar voor 35 euro een cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

Elke donatie is een stap in de goede richting, jouw donatie, hoe klein ook, doet ertoe!