Met de hand geschilderd servies

10 februari 2022 07:56

Lieve allemaal,

Omdat ik voor ondernemerschap sta wilde ik ook graag zelf eigen unieke producten creëren! Ik had wat inspiratie opgedaan op internet en doordat ik al 7 jaar lang Nagelstyliste ben, heb ik een redelijk vaste hand en ben ik ook erg creatief. Ik zag "dotted paintings" voorbijkomen en wilde het gelijk proberen! Zo heb ik schaaltjes, verf en de dotting tools besteld. Toen alles binnen was heb ik eerst een aantal dagen op papier geoefend door middel van YouTube filmpjes te volgen, want ik ben redelijk perfectionistisch aangelegd😉.

Toen ik uiteindelijk de manier van werken te pakken had begon ik met de eerste schaaltjes te versieren. Dit lukte gelijk al erg goed en ik was erg enthousiast! Daarna heb ik nog veel meer schaaltjes besteld zodat ik er genoeg kan maken! Ik kon mijn creativiteit goed uiten door telkens andere vormen erop te bedenken en met meerdere kleuren te spelen. Ik vond het super leuk om een totaal nieuwe hobby aan te leren en zo anderen te kunnen helpen door middel van donaties! In mijn omgeving is iedereen ook erg enthousiast en ik heb al zo'n 15 schaaltjes verkocht. 

Zodra ik vrije tijd heb ga ik gelijk door met het beschilderen van nog meer schaaltjes! Ik ben erg trots op het eindresultaat en wil iedereen heel erg bedanken voor de donaties!

Liefs, Lotte