M

Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen

Marit Hijstek

( Lid van team: Miss Beauty of Noord-Brabant 2023 )

van totaal € 700 (1%)

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Marit en ik zet me in voor LINDA.foundation. Dit doe ik omdat ik uit mijn eigen ervaringen weet dat armoede veel voor komt in de maatschappij. Veel mensen leven in armoede door een laag inkomen of andere ontwrichtende omstandigheden waardoor gezinnen in problemen terecht komen. Helaas hebben mijn ouders dat ook meegemaakt en was het voor hen en voor mij ook niet altijd makkelijk. Armoede gaat niet alleen over geld ,maar ook over het meedoen in de maatschappij word lastiger gemaakt.Wanneer er financiele problemen zijn kunnen toekomstplannen moeizamer bereikt worden. Gelukkig zijn wij er als gezin beter uitgekomen en gun ik andere mensen en bovenal kinderen een leven waarin meedoen mogelijk is en zij net als mij mogen geloven in hun dromen. Dat zij niet opgeven ondanks er moeizame omstandigheden zijn. 

Mijn doel is daarom ook om hiervoor zo veel mogelijk geld mee te kunnen inzamelen. Dit doe ik omdat ik namelijk iedereen een thuisituatie toe wens waar in het goed loopt. Naar mijn mening zou geld geen belangrijke rol moeten spelen, dit gebeurd helaas wel.

Ik wil samen met mijn team zoveel mogelijk geld inzamelen voor LINDA.foundation om mensen die in armoede leven een handje te helpen. Doe daarom een donatie via deze pagina voor LINDA.foundation om deze mensen te steunen!!!