Overijssel - Marit Pol

Marit Pol

( Lid van team: Miss Beauty of Overijssel 2023 )

van totaal € 1.000 (28%)

Mijn naam is Marit Pol, finaliste Miss Beauty of Overijssel 2023.

Als finaliste van Miss Beauty of Overijssel 2023, realiseer ik mij dat ik mij in een zeer bevoorrechte positie bevind. Graag wil ik jullie daarom aandacht vragen voor het volgende:

Ik vind het ontzettend triest dat er steeds meer gezinnen in Nederland zijn, die in armoede moeten leven. In deze gezinnen is er nauwelijks of geen geld om kinderen te laten sporten bij een vereniging, geen geld voor leuke uitstapjes zoals een pretpark of dierentuin en zelfs erger, kinderen die zonder lunch of met honger naar school gaan omdat er geen voldoende geld is om genoeg eten te kopen.

Om geld op te halen voor deze gezinnen heb ik een leuke actie bedacht. Met de verkoop van de door mijzelf handgemaakte armbandjes a €12,50 per stuk, hoop ik een steentje bij te dragen.

Het armbandje staat symbool voor een gezin. 3 bloemen als betekenis voor vader-moeder-kind. De parelmoer kleurige kralen staan voor optimisme en vrolijkheid wat ik wens voor elk gezin.

De opbrengst van de armbandjes komt ten goede aan de LINDA.foundation en zijn te bestellen via DM op mijn Instagram. ( Maritpol_ )