Vrouwen naar de Top in actie voor de LINDA.Foundation

Meester in Resultaat
van totaal € 500 (20%)

Sommige situaties kunnen zo overweldigend zijn, dat niet iedereen in staat is om de wereld waarin ze leven te veranderen.

Meester in Resultaat begeleidt Vrouwen naar de Top. Vrouwen met ambitie die steeds opnieuw de beste versie van zichzelf willen uitvinden. Speciaal voor deze groep vrouwen geeft Meester in Resultaat met regelmaat de training Vrouwen naar de Top. Hiermee wordt een fundament gelegd voor een bijzonder krachtig en gelukkig leven.

De training verandert levens op verschillende vlakken. Het leven van de vrouwen die deelnemen en het leven van de mensen om hen heen. Maar niet voor niets denken we graag groots. Kracht is er om te delen. Daarom hebben we gekozen om de opbrengst van de trainingen volledig te doneren aan de LINDA.foundation. Samen maken we graag de wereld van onszelf èn die van anderen een stukje mooier.

Ben jij nu ook zo'n vrouw met ambitie, een onderneemster, een vrouwelijke manager of leidinggevende? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de training Vrouwen naar de Top. Volg ons op Facebook en Linked In voor de eerst volgende data of stuur een mail naar anita@meesterinresultaat.nl. Je krijgt dan alle info doorgemaild. 

Jouw investering voor de training is € 10,00 en komt volledig ten goede aan de LINDA.foundation. Doneren kan via deze actiepagina.

Laten we samen gaan voor een succesvol en gelukkig leven. Samen maken we het verschil. Kracht is er om te delen, gewoon omdat het kan!