Nadia Blommaert - Finalist Miss Beauty of Zeeland

Nadia Blommaert

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland 2020 )

van totaal € 500 (100%)
Afgesloten

Hallo allemaal en welkom op mijn persoonlijke LINDA.foundation pagina!

Mijn naam is Nadia en ik ben finalist voor Miss Beauty of Zeeland 2020. Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Middelburg. Als finalist voor Miss Beauty of Zeeland 2020, zet ik mij in voor de LINDA.foundation. Laten we elkaar steunen en ervoor zorgen dat we een mooi bedrag bij elkaar krijgen. Help jij mij daarbij? Doneren kan door aan de rechterkant van deze pagina, of onderaan deze tekst, op doneren te klikken.

In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. LINDA.foundation wil de gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden steunen, zodat zij net iets meer als kind kunnen leven.

"De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 hebben wij al meer dan 20.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen wij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen we in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering."