Duckrace JCI Gouda 2017

JCI Gouda
van totaal € 5.000 (0%)
Afgesloten

Op zaterdag 17 juni organiseert JCI Gouda voor de eerste keer een duckrace in de Goudse gracht! Om 11.00 uur zullen een paar duizend eendjes op een ludieke manier allemaal tegelijk te water worden gelaten! De eendjes zullen dobberend een parcours van 30 meter afleggen en moeten zo snel mogelijk de finish halen, waarbij ze een beetje geholpen zullen worden door onze Goudse vrijwillige jeugdbrandweer! Met deze Duckrace zamelt JCI Gouda geld in voor de LINDA.foundation, een stichting die zich inzet tegen armoede onder Nederlands gezinnen.

Meedoen aan de JCI Gouda Duckrace is mogelijk door lootjes te kopen. Ieder lootje heeft een uniek nummer dat correspondeert met het nummer op één van de eendjes. U maakt daarmee kans op vele mooie (kinder)prijzen én doneert tegelijkertijd aan de LINDA.foundation.

1 lot kost € 5,00 en deze zijn te koop bij een van onze leden of te bestellen via duckrace@jcigouda.nl. Na betaling ontvangt u dan uw loten per mail.

De winnende nummers worden na de race op de website bekend gemaakt. Wij vinden het heel leuk als jullie de eendjes aan komen moedigen. We verzekeren jullie dat het een geweldig gezicht is om zoveel eendjes te zien zwemmen in de gracht. U hoeft niet per se aanwezig te zijn tijdens de race om kans te maken op de prijzen. Het lotnummer is uw bewijs bij het ophalen van de prijs. Bewaar uw lot dus goed!

www.facebook.com/jcigouda/ 
www.jcigouda/duckrace.nl

Prijzen en sponsoren

Cadeau cheque van Riverdale Fashionable Living ter waarde van 250 euro
2x Hoogeveen Fietsbeleving Gouda cheque ter waarde van 100 euro
Electrische tandenborstel van Tandartspraktijk van der Heide

Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt. Houd hiervoor de website in de gaten en volg en like onze Duckrace op facebook!