Linda Foundation

Rabea Jaeger

( Lid van team: Miss Beauty of Friesland 2022 )

van totaal € 2.000 (22%)
Afgesloten

De LINDA.foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. 

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Help je mee? Dat kan door met een actie geld in te zamelen voor de LINDA.foundation.

De cadeaupakketten zijn dit jaar weer goed gevuld met cadeaubonnen van Albert Heijn, C&A, Hema, Intertoys en ov-chipkaarten. De waarde van de cadeaukaarten in het kleine zwarte doosje is een grote verrassing voor de gezinnen. De waardebonnen zijn bedoeld om gezinnen met kinderen die in armoede leven een onbezorgde decembermaand te geven. Met DHL als logistiek partner worden de pakketten klaargemaakt in het DHL warehouse en daarna direct verzonden. De bezorgers brengen een lichtpuntje in de duisternis: even wat minder zorgen en geen kassastress :)